'Bodrum Masalı'na Masal Gibi Villa

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Bodrum Masalı’ dizisinde otel sahnelerinin çekildiği otel bünyesinde yer alan ‘Villa Melissa’, Nejat İşler’in canlandırdığı Bora karakterinin evi oldu.

'Bodrum Masalı'na Masal Gibi Villa
Uzun yıllardır, çeşitli ülkelerin başkanlarına, prens ve prenseslerine ev sahipliği yapan Villa Melissa’nın günlük bedeli 15 bin dolar. Dizide aynı zamanda bir otelinde sahibi olan Nejat İşler’in bu sahnelerinin çekimleri de Rixos Premium Bodrum’da gerçekleşiyor. Çekimler devam ederken bütün otel dizi setine döndürüldü. Dizi de kullanılan bazı alanların aynı dizide olduğu gibi muhafaza edileceği konuşulurken, özellikle dizide vurgulanan odalara talep artarak devam ediyor.

Rixos Premium Bodrum Genel Müdürü Mehmet Tulunay, gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını, dizi ile birlikte özellikle Bodrum’a hareket geldiğini, bu tip projelerin turizmi tanıtmakta ciddi rol oynadığını belirterek, mutlaka desteklenmeleri gerektiğinin altını çizdi.

TMC Uygulayıcı Yapımcısı Sayın Engin Sarıal yapmış olduğu açıklamada Bodrum Masalı’nın, yurtdışında çok talep gördüğünü, gerek katıldıkları fuarlardan gerekse sosyal medya üzerinden gelen yorumlardan takip ettiklerini, özellikle dizinin Rusçaya çevrilmiş bölümlerinin internet üzerinden beğenilerek izlenildiğini ve kısa sürede dizinin yurtdışına satışının gerçekleşeceğini söyledi.

Bu Satış ile birlikte Bodrum Masalının, Bodrum turizmine büyük katkı sağlaması bekleniyor.
Kaynak: İHA