AK Partili Başkan Evini Parti Bürosu Yaptı

VAN – Van’ın Saray ilçesinde kiralık yer bulamayan AK Parti İlçe Başkanı Şeref Çevik, yıllardır evini parti ve seçim bürosu olarak kullanıyor.

AK Partili Başkan Evini Parti Bürosu Yaptı
AK Parti Saray İlçe Başkanı seçilen Şeref Çevik, yer bulamadığı için son çare olarak evini boşaltarak parti ve seçim bürosuna dönüştürdü. Mülkiyeti kendisine ait olan binada kaldığı daireyi parti için kullanan Çevik, evini ise başka bir yere taşıdı. Başkanlık yaptığı dönemde çeşitli tehditler de aldığını dile getiren Çevik, “2014 yılında evimi boşaltarak parti ve seçim bürosu olarak kullanmaya başladım. Bu sürede, ilçe başkanlığı yaptığım için çeşitli tehditler aldım. Binada parti bürosunun yanında kiracılarım da vardı. Onlar da tehdit aldıkları için taşındılar. Yaklaşık 3 yıldır artık diğer daireler için kiracı bulamıyorum” dedi.



“Partimiz çalışmalarını sürdürsün diye kendi evimi seçim bürosu yaptım”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkenin daha güzel yerlere geleceğini ifade eden Çevik, “AK Parti döneminde özellikle Doğu ve Güneydoğu halkı güzel hizmetler aldı. 2014 seçimlerinde ilçede parti binası bulmadık, bulduğumuz yerler ise yüksek fiyat vermelerine rağmen en çok 3-5 ay kalabiliyorduk. Çünkü mülkiyet sahibi ya tehdit ediliyordu ya da değerinden yüksek fiyat veriyordu. Bu anlamda partimiz çalışmalarını sürdürsün diye kendi evimi seçim bürosu yaptım ve hiçbir bedel almıyorum. Cumhurbaşkanımız bu ülke için neler yapıyor, biz de bu fedakarlığı yaptık” ifadelerini kullandı.

“İlçede konut sıkıntısı olduğu halde biz kiracı bulamıyoruz”

Evini parti ve seçim bürosu yaptıktan sonra binada oturanların da tahdit edildiğini söyleyen Çevik, “Kiracılara, ‘burası AK Parti binası, burası bombalanacak’ denilerek boşaltmalarına sebep oldular. Yaklaşık 3 yıldır burası boş. 12 daire var. İlçede konut sıkıntısı olduğu halde biz kiracı bulamıyoruz. Çeşitli sıkıntılara rağmen hiç önemli değil dedik, ülkemiz için Ömer Halisdemirler, Fethi Sekinler eğer şehit oluyorsa, bize de bu anlamda görevler düşüyor. Doğu-Batı, Laz, Kürt, Çerkez, Arap demeden bu ülkenin huzuru için çalışmaktayız. Gelecek nesillerimiz bizden hesap soracak. Bizler doğru yoldayız” diye konuştu.



“Kürtler ne çektiyse terör örgütü yüzünden çekti”

16 Nisan’da yapılacak referanduma da değinen Çevik, “Şimdi bir evet yarışması içindeyiz. Avrupa ayaklanmış. Biz doğru yoldayız inşallah. Biz bu anlamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bölgede Kürtler ne çektiyse terör örgütü yüzünden çekti. İnsanlar artık gördü; tehditlerle, silahlarla, ölümlerle bu iş olmaz. Bu ülke hepimizin, hep beraber sahip çıkmalıyız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA