11 Nisan Ve Haleplibahçe Caddesi Revize Edildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik akışını sağlayan cadde ve bulvarlarda revizyon çalışmalarına devam ediyor.

11 Nisan Ve Haleplibahçe Caddesi Revize Edildi
Yerli ve yabancı turistlerin uğrak merkezi olan Balıklıgöl, Haleplibahçe, Kızılkoyun gibi ören yerlerinin aksında bulunan cadde ve bulvarların asfaltını revize eden Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda 11 Nisan Caddesi ve ve Haleplibahçe Caddesinin aşınmış asfalt tabakasını yenileyerek cadde ve bulvarları güçlendirdi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler Piazza AVM, köprülü kavşağı ve Bediüzzaman Aile Mezarlığı yolunda asfalt serim çalışmasını tamamladı.

Kent genelindeki yollar yenilendi

Sürücülerin daha konforlu ve güvenilir bir şekilde seyahat etmelerini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi bu bağlamda çalışmalarını merkez ilçelerde yoğunlaştırdı.

Eyyübiye, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde birçok cadde ve bulvarda aşınmış asfaltları revize ederek tekrar hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmaları sayesinde halkın ve özellikle sürücülerin takdirini topladı.

Haliliye ilçesinde Meteoroloji, Behçet Arabi, Zafer, Adalet, Şani Efendi, Zafer Caddesi ile Mevlana Caddesi bağlantısı, ŞUTİM Caddesi, Harran Üniversitesi Caddesi, Karaköprü İlçesinde Şenevler Mahallesi 6137. sokak, 601. Cadde, Çamlıyayla Mahallesi Ormanyolu, Eyyübiye ilçesinde bulunan Mevlana, Fidancılar, Meşarkiye, Harran Kapı, Askeriye Caddesi, Akçakale Yolu Hastane Çevresi ve petrol önünde asfalt serimi tamamlanarak deforme olmuş caddenin ulaşım standardını yükseltti.
Kaynak: İHA