Vali Yavuz Muhtarlarla Görüştü

Muş Valisi Seddar Yavuz, merkeze bağlı belde ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Yavuz Muhtarlarla Görüştü
Muhtarları makamında kabul etmeye başlayan Vali Yavuz, 30 muhtarla tek tek görüştü. Merkeze bağlı Özdilek, Toprakkale, Yücetepe, Tabanlı, Bostankent, Sürügüden, Sudurağı, Üçdere, Keçidere, Dilimli, Karakuyu, Dereyurt, Eralanı, Aydoğan, Boyuncuk, Suvaran, Suluca, Harman, Kıyıbaşı, Akkonak, Yukarı Sızma, Dumlusu, Nadaslık, Yoncalıöz, Derecik, Yeşilova Yeni mahalleleriyle Serinova Çağdaş, Aydıngün ve Bakırcılar köy muhtarlarını kabul eden Vali Yavuz, muhtarların kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri için birebir görüşme yaptığını söyledi.

Türkiye’nin emperyalist güçlerce gündemi belirlenen bir ülkeden dünyada gündemi belirleyen bir ülke olduğunu ifade eden Vali Yavuz, ülkenin istikrarını, huzurunu, yükselişini hazmedemeyenlerin her an yeni bir eylem içinde olabileceklerini vurguladı. Milletin huzuruna kasteden ve ülkemizi istikrarsızlaştırmak isteyenlere karşı birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi gerektiğini de ifade eden Yavuz, "Artık susma zamanı değil, artık hak ve hakikatin yanında durma zamanıdır" dedi.

Tek tek muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Yavuz, sorunların çözümü ve taleplerin değerlendirilmesi için de ilgili kurumlara talimat verdi.
Kaynak: İHA