Tanı'nın Yeni Genel Müdürü Hülya Varlık Oldu

İş hayatına Koç Holding'de başlayan ve 2002 yılından bu yana Tanı bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Varlık, şirkete liderlik etmeye başladı.

Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) şirketi Tanı'nın genel müdürlüğüne Hülya Varlık getirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, omnichannel (çoklu kanal) yaklaşımla müşteri odaklı entegre pazarlama çözümleri, analitik danışmanlık ve firmaların ihtiyaçlarına özelleşen butik CRM hizmetleri sunan Tanı'nın yeni genel müdürü Hülya Varlık oldu.

Varlık, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Endüstri Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra aynı üniversitede Mühendislik Yönetiminde yüksek lisansını ve Carnegie Mellon Üniversitesinde MBA'ini tamamladı.

İş hayatına Koç Holding'de başlayan Varlık, 1998-1999 yılları arasında ABD'de Dun&Bradstreet'te İş Geliştirme ve Program Yönetimi'nde Yönetici Adayı rollerini üstlenirken, 2001-2002 yılları arasında Turkcell Veri Ambarı, Veri Analitiği Takım Lideri olarak görev yaptı.

Evli ve bir çocuk annesi olan Hülya Varlık, Tanı bünyesinde son 15 yılda, iş geliştirme ve kanal yöneticiliğinden segment ve marka yönetimine, veri yönetiminden inovasyon birimlerine kadar farklı alanlarda liderlik yaptı.

Kaynak: AA