'Referandumda Çok Güçlü Bir Evet' Toplantısı Yapıldı

Adıyaman’ın Kahta Kadın ve Çocuk Hakları Derneği tarafından,“Referandumda çok güçlü bir evet” toplantısı gerçekleştirildi.

'Referandumda Çok Güçlü Bir Evet' Toplantısı Yapıldı
Kahta Kadın ve Çocuk Hakları Derneği yönetimi, mahalle temsilcileri ile bir araya gelerek referandumunda güçlü bir evet çıkması için çalıştıklarını söyledi.

Mahalle temsilcilerinin yoğun bir şekilde katılım sağladığı toplantıda referandum ile ilgili konuşmalar yapıldı. Dernek binasında düzenlenen toplantıda konuşan Kadın ve Çocuk Hakları Derneği Başkanı Emine Kardeş, sivil toplum kuruluşlarının demokrasi şekillenmesinde önemli bir misyona sahip olduğunu söyledi.

Başkan Kardeş, “Sivil toplum kuruluşları, demokrasinin şekillenmesinde önemli bir misyona sahiptir. Dernek yönetimi olarak, mahalle temsilcilerimiz ile 16 Nisan’a kadar buluşmalarımız sürecek. Mesele, sadece Türkiye meselesi değil, ümmetin meselesidir. Bugün haçlılar açık bir açık bir savaş başlatmış. Alttan altta ülkemizi sıkıştırmaya çalışıyorlar. Teröristlerin barınmasına izin verenler, bizim bakanımızın demokratik siyaset çalışmalarına izin vermiyor. Çünkü onlar ‘Evet’ten korkuyorlar. Bu yüzden kin ve nefretin bu süreçte bir kenara bırakılması gerekiyor. Cumhuriyet tarihinde bir, önümüze gelen bu referandum fırsatını kaçırmamalıyız. Herkesi kapı kapı gezip, tek bir insan kalana kadar ‘Evet’i anlatacağız” dedi.

Kaynak: İHA