Müge Anlı'dan Başkan Akdoğan'a 'Sevgi İzi' Teşekkürü

Özel bir Televizyon kanalında yapımcı Müge Anlı’nın sunduğu “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programı, Sevgi İzi Projesi’ni destekleyen Niğde Belediyesinin bu alandaki çalışmalarını konu aldı. Bugünkü (20 Mart Pazartesi) programının açılışını, Niğde Belediyesi’nin desteklediği Sevgi İzi Projesiyle yapan Müge Anlı, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti.

Müge Anlı'dan Başkan Akdoğan'a 'Sevgi İzi' Teşekkürü
Müge Anlı, programın açılışını Niğde Belediyesiyle yaptı

ATV’de Müge Anlı’nın sunduğu Tatlı Sert Programı aracılığıyla başlayan ve Türkiye genelinde kaybolma riski taşıyan hastaların güvence altına alınmasını sağlayan Sevgi İzi Projesi, Niğde Belediyesinin desteğiyle Niğde’de hayata geçirilmişti. Yapımcı Müge Anlı canlı olarak sunduğu programının bugünkü bölümünde, projeye destek veren Niğde Belediyesinin bu alandaki çalışmalarını konu aldı. Niğde’de Sevgi İzi Projesiyle ilgili Niğde Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların yer aldığı bir VTR’nin de yayınladığı programda, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın çalışmalarla ilgili açıklamasına yer verildi.

Müge Anlı’dan Başkan Akdoğan’a teşekkür

‘’Sevgi İzi’’ projesinin mimarı olan Müge Anlı sunduğu programın açılışını Niğde Belediyesinin yürüttüğü sevgi izi projesiyle açtı. Canlı yayın esnasında desteklerinden dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a da teşekkür eden Anlı, Başkan Akdoğan’ı programa davet etti. Müge Anlı, ‘’ Programı da Niğde Belediyesinin Sevgi İzi uygulamasıyla açtık. Bende Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü kendisi bizzat Sevgi İzi projesiyle çok yakından ilgileniyor. Sayın Başkanım çok teşekkür ediyorum efendim. İstanbul’a geldiğinizde sizi stüdyomuzda seve seve misafir etmek isteriz’’ dedi.

Bu arada yakınlarının kaybolmasından endişe duyan vatandaşlar, hastalara ait iletişim bilgilerini www.benibuldular.com adlı internet sitesindeki başvuru formuna işliyor.Sitenin verdiği numara, Niğde Belediyesinin desteği ile hastanın sol koluna dövme yoluyla işleniyor. Sevgi İzi dövmesi yaptırmak isteyen vatandaşlar Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne müracaat ediyor. Kişi kaybolduğunda sol kolundaki numarayı gören vatandaşlar, emniyet güçlerine 0530 151 31 51 numaralı telefonu arayarak hastanın bulunduğu yeri bildiriyor. Kolundaki dövme sayesinde iletişim bilgilerine ulaşılan hastalar, güvenli bir şekilde ailelerine ve yakınlarına teslim ediliyor.

‘‘İzi’niz Güvencen’İz’’

Niğde Belediyesi, desteklediği Sevgi İzi projesiyle bugüne kadar 100’e yakın engelli bireye sevgi izi dövmesi yaparak güvence altına aldı.Engelli vatandaşların yakınları da projenin Niğde’de hayat bulmasını sağladığı için Niğde Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Akdoğan’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA