MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Yavuzyılmaz Güven Tazeledi

MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz, tek liste olarak girilen kongrede güven tazeledi.

MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Yavuzyılmaz Güven Tazeledi
MHP’li tüm ilçe yönetiminin hazır bulunduğu kongreye AK Parti ve CHP ilçe teşkilatlarından da katılım gerçekleşti.

Tek liste olarak girilen kongrede konuşan MHP Hatay Milletvekili Necmettin Ahrazoğlu, “Ülkemiz 15 Temmuz’da bir felaket yaşandı bunu da en çok hisseden Hatay olmuştur” dedi.

Önceki Vali Ercan Topaca’nın 15 Temmuz’dan birkaç gün önce kendileriyle bilgi vermek amaçlı bir araya geldiğini hatırlatan Ahrazoğlu, "Sınırlarımızdan askerlerimizin çekildiği sınır ötesinde yığınak yapıldığı Hatay’da bir mezhep çatışmasına meydan verecek olayların yaşandığını söyledi.

Dün Altınözü ilçe kongremizi gerçekleştirdik orada sınırda asker ve karakollarımızı gördük ve orada yaşayan vatandaşlarımızın ifade ettiği burada 15 Temmuz gecesi bir tek asker yoktu ve bir zırhlı araç yoktu” diye konuştu.

15 Temmuz’da ‘memleketin sahibi biziz’ diyerek sokaklara dökülen demokrasiye sahip bir Türk Milliyetçileri olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı ise, “Konuşulmayacak kadar önemli ve üzücü olaylar yaşıyoruz, darbe eğer başarılı olsaydı hemen Afrin’de bin PYD üyesi bekliyordu, bunlar Kırıkhan’a Hatay’a yemek yemeye gelmeyeceklerdi, bunlar ülkeyi işgal etmeye gelmeyecekler miydi. Bizler Genel Başkanımızın isteği doğrultusunda ‘Evet’ diyeceğiz ve sizlerin de ‘Evet’ demesini rica ediyoruz” dedi.

Kırıkhanlılara sitemi olduğunu belirten Kaşıkçı, “Kırıkhan’da muhalefet partisi bir ‘Hayır’ kampanyası için bir toplantı düzenledi.

Bu toplantıya CHP’liler ne diyor diye giden arkadaşlarımız abilerimiz oldu. O gün mikrofon tutan ellere bakın bebek katili Abdullah Öcalan’ın avukatlığını yapmış Sezgin Tanrıkulu Kırıkhan’a geliyor Hayır’ı anlatıyor böyle bir şey olabilir mi? Sayek Böke gelmiş Hayır’ı anlatıyor ve ne diyorlar? Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölünebilir diyorlar buna insanın aklı ermez, bu yüzden oraya giden Kırıkhanlılara sitem ediyorum. Kırıkhan öyle ucuz siyasete pabuç bırakacak bir memleket değildir. Kırıkhan’da siyasetçi olmanın yegane kuralı, Adalet ve Kalkınma Partisi içinde Cumhuriyet Halk Partisi içinde Milliyetçi Hareket Partisi içinde Milliyetçi olmaktır‘ ifadelerini kullandı.

Ülkü yolunun fedakarlık yolu olduğunu belirten MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz, “Bugünden itibaren Kırıkhan’da ülkücülerin birlik ve güç içinde olduğunu herkes haykırsın. Sizlerin huzurunda yemin ediyorum ki bu dava uğruna son nefesimize kadar kanımızın son damlasına kadar durmadan savaşacağız. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin” dedi.

MHP 12. Olağan Kongresinde Erhan Yavuzyılmaz’ın yeni yönetimi şu şekilde oluştu:

“Mehmet Erol, Mustafa Taşer, Ahmet Cengiz, Mustafa Öztürk, Murat Süleyman Yıldırım, Bülent Çolak, Alaattin Umur, Ahmet Terzioğlu, Hasan Büyük, Yaşar Arkalı, Mehmet Yetim, Ali Sevil, Necati Hekimoğlu, Kezban Akı, Süleyman Sevimer, Celal Uluç, Bülent Şulan, Hüseyin Koca, Fatih Güder, Latif Adal, İsa Kariko, Gökhan Uçak, Kemal Fırlar, Recep Çelik, Hüseyin Kafes, İhsan Gövler, Ersen Gök, Okan Balcı, Adnan Kozalak, Ali Ekinci, İbrahim Aydın, Vural Ahraz, Ayhan Sünberoğlu, Sedat Ercan, Murat Akın, Abdullah Süzen, Hakan Saman, Tahir Ahrazlı, Yüksel Sakin, Mehmet Göksu, Bestami Geçkel, Ümit Tunç, Murat Güler, Ayhan Ataş.”
Kaynak: İHA