Kikizade Akba'dan Referanduma Destek İstedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade, Diyarbakır İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İrfan Akba’yı ziyaret ederek referandum ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Kikizade Akba'dan Referanduma Destek İstedi
AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade başkanlığında oluşturulan heyet vatandaş ve esnafla buluşarak referandumda ’Evet’ oyu kullanmanın ülkeye kazanımını anlattı. Ziyaretler kapsamında Kikizade ve beraberindeki heyet Diyarbakır İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İrfan Akba’yı ziyaret ederek referandumda destek istedi. Ziyarette 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemini anlatan Kikizade, "Diyarbakır İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İrfan Akba’yı ziyaret ederek destek istedik. Evet gazetemizi ve broşürlerimizi dağıtıp bilgilendirme yaptık. Türkiye’nin 16 Nisan sonrasında daha güçlü, bölgesinde söz sahibi bir ülke olması için sandıktan çıkacak ’Evet’ oylarının önemini anlattık. Hiç kimse kardeşliğimizi bozamayacaktır, bizler bir aileyiz, aile güçlü olursa hiç bir zaman huzur kaçmaz. 16 Nisan’da Türkiye ve Diyarbakır kendine yakışanı yapacaktır. ’Evet’ demek, huzur demektir, ülkemiz ’Evet’ ile daha güzel günler görecektir" dedi.

Diyarbakır İzol Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İrfan Akba ziyaretten memnun olduğunu söyledi.

Akba, "Kapımız herkese açıktır. Bütün siyasi partiler, STK’lar, dernekler gelir çalışmaları hakkında bilgi verirler, bizler de dinler ve misafirlerimizi ağırlarız. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun herkese eşit mesafedeyiz. Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade referandum ile ilgili broşürleri bizlere getirdi. Referandum ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Yapmış oldukları nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA