Hepsiburada'dan 21 Mart İlkbahar İndirimi

Hepsiburada, kampanya kapsamında yüzlerce üründe en iyi fiyat ve sepette yüzde 50'ye varan indirim sunacak.

E-ticaret platformu hepsiburada, 21 Mart İlkbahar İndirimi Kampanyasıyla yüzlerce üründe en iyi fiyat ve sepette yüzde 50'ye varan indirim sunacak.

Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, 30 kategoride 3 milyon ürün çeşidi sunan e-ticaret platformu hepsiburada, ilkbaharı özel indirimlerle karşılıyor. Daha önce 'En Uzun Gece' gibi özel kampanyalar düzenleyen hepsiburada, gece ve gündüzün eşitlendiği 21 Mart'a özel ilkbahar indirimlerine imza atacak.

20 Mart Pazartesi saat 17:00'da başlayacak ve 21 Mart Salı 23:59'a kadar sürecek kampanyayla birçok kategorideki yüzlerce üründe mevcut fiyat indirimlerine ek, sepette yüzde 50'ye varan indirimler uygulanacak.

Hepsiburada, 21 Mart gününe özel indirimlerle televizyondan bebek bezine, kedi mamasından şarj edilebilir diş fırçasına kadar farklı kategorilerden 100 üründe en uygun fiyatı sunacak.

Hepsiburada, kampanya boyunca ayrıca 350 üründe uygulayacağı büyük indirimle fiyatları sabitleyecek. Bitki tohumlarından mutfak gereçlerine, kitaptan tshirte kadar farklı kategoriden birçok ürünü 5, 10 ve 20 liradan satışa sunulacak.

Kaynak: AA