Erdemli'de 'İstiklal Gecesi'

Erdemli Ülkü Ocakları tarafından ilçede 'İstiklal Gecesi' etkinliği düzenlendi.

Erdemli Akdeniz Anadolu Lisesi Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, İçel Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Demir, Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Cevat Şahin, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, programda yaptığı konuşmada, atalarının bu topraklar için büyük mücadele örneği gösterdiklerini söyledi.

Kalan mirası gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak gerektiğini ifade eden Kocamaz, 'Onun için çok çalışmalıyız. İstiklal ruhunun canlı tutulması, bu ruhun diri tutulması çok önemlidir. Gençlerimiz bizlerin geleceğidir. Onlarla birlikte bu ülkeyi en yüksek yerlere getirme çabamız ve mücadelemiz devam edecektir. Bu bağlamda, Çanakkale ruhunun yaşandığı bu geceyi düzenleyen Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı ve Yönetimine teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Cevat Şahin de Çanakkale Zaferi'nin 102. yılının kutlandığını anımsatarak, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anmak için de toplandıklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından sanatçı Ahmet Şafak, konser verdi.

Kaynak: AA