Buca Belediyesinden 65 Yaş Üstü Vatandaşlara 'Çay' Jesti

İzmir’in Buca ilçesinde, Yaşlılar Haftasında başlayacak uygulama ile 65 yaş üstü vatandaşlara belediyenin şirketlerinde çayların ücretsiz olacağını bildirdi.

Buca Belediyesinden 65 Yaş Üstü Vatandaşlara 'Çay' Jesti
Buca Belediyesi, Yaşlılar Haftasında 65 yaş üstü vatandaşlara anlamlı bir sürpriz yaptı. Buca Belediyesi, bünyesindeki şirketi Bucamar’a bağlı kafeterya ve restoranlarda, 65 yaş üstü vatandaşlara ücretsiz ve sınırsız çay ikramına başlandığını duyurdu. Uygulama kapsamında, Uğur Mumcu Caddesindeki Pembe Köşk, Kaynaklar Meydanındaki Bu’Çınar ile yine Kaynaklar’daki Dere Kafe, Gölet’teki Ada Kafe ve Göl Restoran’da çayların ücretsiz olacağı ifade edildi.

Buca’nın her yaş gurubu için keyifle yaşanacak bir kent olmasını istediklerini vurgulayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 65 yaş üstü vatandaşlara ücretsiz çay müjdesini, "Yaşamlarının 2. baharındaki Bucalı hemşehrilerimizin Buca’nın keyfini gönüllerince çıkarmalarını istiyoruz. İlçemizin doğayla bütünleşen noktalarında açtığımız tesislerimizde keyifle vakit geçirirken çaylar ikramımız olacak. Hakları ödenmez; ama yaşlılarımıza çam sakızı çoban armağanı bir ikramımız olsun istedik. Belediye iştirakimiz olan Bucamar’ın işlettiği kafe ve restoranlarımızda çaylar bizden, doğal ve tarihi ortamlardaki tesislerimizin keyfini çıkarmak onlardan” sözleriyle verdi.
Kaynak: İHA