ABD'de En Başarılı Yöneticilere Ödül

Turk of America’dan, en başarılı, 40 yaş altı 40 isime ödül yağdı. New York Marriott Hotel’de düzenlenen görkemli ödül törenine New York iş dünyası, cemiyet hayatı ve basın büyük ilgi gösterdi.

ABD'de En Başarılı Yöneticilere Ödül
Başkanlığını Cemil Özyurt’un yaptığı, Amerika’nın önde gelen Türk kuruluşlarından Turk of America, en başarılı 40 ismi New York’ta bir araya getirdi. Marriott Hotel’de düzenlenen ödül gecesinde, bankacı Hafize Gaye Erkan, işadamı Ömer Er, girişimci işkadını Neslihan Hıdırlıgil ve BAU Washington CEO’su Ahmet Köse gibi başarılı isimler, New York’un önde gelen isimlerinden ödüllerini aldı. Geceye 200 davetli katıldı.

Gecede ödül alan isimler arasında yer alan başarılı işadamı Ömer Er yaptığı ödül konuşmasında, “Bu ödül bir başarı simgesi olduğu kadar, Türk -Amerikalılar için başarının sınırı olmadığını gösteren bir semboldür de” ifadelerini kullandı. Er, konuşmasında, ABD’nin hala bir fırsatlar ülkesi olduğunu da vurguladı.

Turk of America tarafından düzenlenen gecede açık artırma da yapıldı. Coca Cola CEO’su Muhtar Kent ile bir kişilik öğle yemeği bileti, AK Parti Amerika SKM Başkanı, işadamı Levent Ali Yıldız’ın 6 bin dolarlık teklifine karşın, 7 bin 500 dolara Paterson Belediye Başkan Yardımcısı Derya Taşkın tarafından alındı. Ayrıca gecede, Türk Doktor Mehmet Öz’ün TV programına da 4 bilet açık artırmaya çıkarıldı ve biletler 3 bin dolara alıcısıyla buluştu.
Kaynak: İHA