Vali Karaloğlu, AOSB Müteşebbis Heyeti Aylık Olağan Toplantısına Katıldı

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Müteşebbis Heyeti aylık olağan toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Karaloğlu, AOSB Müteşebbis Heyeti Aylık Olağan Toplantısına Katıldı
AOSB Müteşebbis Heyeti aylık olağan toplantısı Antalya Valisi Münir Karaloğlu başkanlığında Bölge Müdürlüğü idari hizmet binasında gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Müteşebbis Heyet üyeleri ve Bölge Müdürü İlhan Metin’in hazır bulunduğu toplantıda 10 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantı kapsamında Şubat ayı içerisinde hayata geçirilen iş ve işlemler hakkında Bölge Müdürü İlhan Metin tarafından Vali Karaloğlu’na bilgi verildi.

Toplantıda bölgenin Aralık ayı mizanı da görüşülürken 1 firmanın unvan değişikliği talebi, 2 firmanın kiralama talebi, 2016 yılı Yeminli Mali Müşavir Raporları ve 2016 yılı Denetim Kurulu Raporları, Bölge sanayicilerinin yatırım ve ortaklık fırsatlarını değerlendireceği Kazakistan programı, 2. Ulusal Antalya Organize Sanayi Bölgesi Karikatür Yarışması ve 2017 yılı eğitim programları ile ilgili konular değerlendirildi.
Kaynak: İHA