Sahilde Öğrencilerden Resim Şenliği

Karataş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Karataş Bağımsız Anaokulu tarafından düzenlenen ’Mavi Fırça Küçük Ressamlar Şenliği’nde öğrenciler deniz kenarında resim yaptı.

Sahilde Öğrencilerden Resim Şenliği
Karataş sahilinde düzenlenen etkinliğe Kaymakam Durmuş Gençer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semender Karabulut, öğrenciler, öğretmenler ile veliler katıldı.

Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Öncesi Gelişim Bölümü öğretmen ve öğrencilerinin de destek verdiği etkinlikte, anaokulu öğrencileri deniz kenarında diledikleri gibi resim yaparken, Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri de kendi aralarında satranç turnuvası düzenledi.

Etkinlikte dans ve palyaço gösterileri, balon patlatma, yoğurt yeme yarışması, mumyalama gibi oyunlar oynanırken, konuklar hem denizin hem güzel havanın keyfini çıkardı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Semender Karabulut, çocukların özel yeteneklerinin bu yaşlarda fark edilmesinin önemli olduğunu belirterek, bu tür organizasyonların yanında, öğretmen ve velilerin de çocukları yetenekleri konusunda izlemeleri ve cesaretlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Kaynak: İHA