Saadet Partisi Fotoğraf Sergisi Açtı

Saadet Partisi Niğde İl Başkanlığı Necmettin Erbakan’ı anma haftası nedeniyle fotoğraf sergisi açtı.

Saadet Partisi Fotoğraf Sergisi Açtı
Ömer Halisdemir meydanında açılan sergi 2 gün boyunca ziyaretçilerini bekliyor. Saadet Partisi ayrıca anma haftası kapsamında 3 mart 19.00’da Kültür merkezinde anma programı düzenliyor. Programa Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Mesut Doğan’ın da katılacağı bildirildi.

Sergi ile ilgili bilgi veren Saadet Partisi İl başkanı Ahmet Binici, Necmettin Erbakan hocanın yolundan yürüyüp yeni yaşanabilir ve büyük Türkiye’yi kuracaklarını söyledi.



Binici, ‘‘27 Şubat 2011 Necmettin Erbakan hocamızın anma haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Hocamızın hem Türkiye’de ki hem de dünyadaki insanların sömürüsünü ortadan kaldırmak için Siyonizme karşı vermiş olduğu çok ciddi ve çetin bir mücadele var. Bu mücadele içerisinde hayatından çeşitli kesitleri insanlarımıza göstermek için 2 gün sürecek bir fotoğraf sergisi açtık. İnsanların hocamızı hatırlamasını istiyoruz. Hocamızı hatırlamak onun nasıl bir mücadele verdiğini anlamak ve bu mücadelenin sonuca ulaşılması için aynı yoldan yürüyerek hocamızın arzu ettiği yeni yaşanabilir ve büyük Türkiye’yi kurmak hocamızın ruhunu rahatlatacaktır. Ayrıca Cuma günü akşam 19.00’da Kültür Merkezinde Genel Başkan yardımcımızın katılımıyla bir program yapacağız. Bu programımıza tüm halkımızı davet ediyorum.’’dedi.

Kaynak: İHA