Fatsa Belediyesinin Yol Düzenleme Çalışmaları

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Çamlık Mesire Alanı’nda Fatsa Belediyesi tarafından başlatılan yol genişletme, yenileme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Fatsa Belediyesinin Yol Düzenleme Çalışmaları
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Dolunay Mahallesi Çamlık Mesire Alanı’nda yapılan çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada, "Mevcut kaldırımlar yeniden düzenlenerek yol genişletme çalışması yapıyoruz. 210 metre uzunluğunda, 1,5 metre yüksekliğinde istinat taş duvarımızı yaparken mesire alanımız içerisinde bulunan hiçbir ağacımıza zarar vermeden yapıyoruz. Fen işleri ekiplerimiz ilk önce kazı çalışmaları yaptı, sonrasında da taş duvar imalatımız başlayacak. Fatsamıza daha güzel hizmetler vermeye her zamanki gibi devam edeceğiz” dedi.



Sıcak asfalt çalışmaları

Büyükşehir Belediyesinin asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Anlayan, “Arslan Aydınlık Caddesi’nde 530 metre sıcak asfaltlama çalışmalarını bitiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2 hafta içerisinde de kaldırım baskı beton çalışmalarına başlayacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığınca yürütülen yol çalışmaları önümüzdeki günlerde Ceylan Sokak ve Fatsa Devlet Hastanesi girişine kadar devam edecek” diye konuştu.



“Büyükşehir Verdiği Sözü Tutuyor”

Başkan Hüseyin Anlayan, “Büyükşehir Belediyesi verdiği sözü tutuyor. 2017 yılı asfalt programında yer alan mahallelerimizde çalışmalar başladı ve tüm hızıyla devam ediyor. Ulaşımımız daha rahat gerçekleşecek. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ve tüm ekibine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA