Fantastik Romanın Yazarı Lise Öğrencileriyle Buluştu

Fantastik romanı “Nehrin İki Yakası”nın yazarı Gündüz Öğüt, Özel Erkan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileriyle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Fantastik Romanın Yazarı Lise Öğrencileriyle Buluştu
Öğrencilerine sanatı ve edebiyatı sevdirmeyi amaçlayan Özel Erkan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, yeni bir edebiyat etkinliğine daha imza attı. İlk satırlarından itibaren okurlarını fantastik diyarlarda yolculuğa çıkaran “Nehrin İki Yakası” kitabının yazarı Gündüz Öğüt, okulun konferans salonunda 9 ve 10. sınıf öğrencileri ile buluştu.

Roman, öykü ve araştırma türlerinde yayınlanmış birçok eseri bulunan Yazar Gündüz Öğüt, hayal kurmanın çok önemli olduğunu, bugün dünyayı hayal kuran insanların yönettiğini söyledi.

Öğüt, “Eğer kendi hayallerimiz olmazsa, toplumların hayalleri olmazsa daha güçlü hayal kuranlar gelir o kişileri ve toplumları yönetir” dedi.



Kitabın devamı yakında

“Nehrin İki Yakası” kitabının gerçekleri arayan özgürlük savaşçılarının romanı olduğunu, ancak uçurumdan düştükten sonra kanatlarının var olduğunu fark edenlere adandığını ifade eden Öğüt, “Kitabın devamını da yazdım, birkaç ay içerisinde yayınlanacak. İnşallah onu da ilki kadar beğenirsiniz” diye konuştu.

Daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplayan Yazar Gündüz Öğüt, soru-cevap bölümünün ardından, keman eşliğinde müzik dinletisi sundu.

Etkinlik sonunda öğrencilerin kitaplarını imzalayan Öğüt’e, Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik çiçek vererek teşekkür etti.
Kaynak: İHA