FAGİAD'ın 'Milli İstihdam Seferberliği'ne Katkısı

Fatsa Genç İş Adamları Derneği(FAGİAD) Başkanı Mehmet Serkan Erdik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı ‘Milli İstihdam Seferberliği’ne katkıda bulunmak için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

FAGİAD'ın 'Milli İstihdam Seferberliği'ne Katkısı
Başkan Mehmet Serkan Erdik yaptığı açıklamada, "Derneğimiz büyümeye devam ediyor. Bizler genç iş adamları olarak bu memleketten kazandığını yine bu memleket için harcayan insanlar topluluğuyuz. Misyonumuz Fatsamızın, Ordumuzun, bölgemizin kalkınmasına, istihdamına, kültürüne, sanatına katkı sağlamak ve bunların gelişmesi noktasında öncü olmaktır. Bu güne kadar yaptığımız faaliyetler bunun göstergesidir. Aramıza katılan yeni üyelerimizle birlikte Fatsa için özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı Milli İstihdam Seferberliği’ne katkıda bulunmak için çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz” dedi.

Fatsa’nın ticari hayatına yönelik açıklamalarda da bulunan başkan Erdik, “Fındık’ da yaşanan hayal kırıklığı iç piyasayı olumsuz etkiledi. Derneğimiz bünyesinde küçük ve orta ölçekli üyemiz de var, 300 kişi istihdam eden sanayici üyemiz de var. Bu sebeple küçük ölçekli esnafımıza devletimizin KOSGEB üzerinden sağlamış olduğu faizsiz kredi desteği sonuçları açıklandı. Bu sefer daha fazla işletme rakam biraz düşse de bu imkandan faydalandı. Bu durum sevindirici bir gelişmedir. Organize Sanayi Bölgemizde de Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş beyin verdiği müjdeli haberin gelişmelerini takip ediyoruz. Organize sanayimizin 2. etap büyütülmesi Fatsa’nın istihdamına ve ticari hayatına büyük katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA