Emet Belediyesinin 'Yalnız Değilsiniz' Projesine Halk Desteği

Emet Belediyesinin sosyal projelerinden biri olan “Emet belediyemiz ile yalnız değilsiniz “ projesine hayırsever vatandaşların desteğinin sürdüğü bildirildi.

Emet Belediyesinin 'Yalnız Değilsiniz' Projesine Halk Desteği
Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ve proje ekiplerinin merkez ve köylerinde ikamet eden engelli, hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşları ziyaret ederek dert ve sorunlarını dinlemeleri basında ve sosyal medyada gündeme gelmesi üzerine belediyenin proje çalışmalarına hayırsever vatandaşların destekleri artarak devam ediyor. Daha önce Afyonlu bir hayırsever vatandaş tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gönderilen 40 adet ortopedik yataktan sonra bir başka hayırsever vatandaş tarafından da belediyeye sünger yatak ve halılar gönderildi.

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, belediyenin projesini basından ve sosyal medyadan takip eden hayırseverlerin kendilerine destek verdiklerini söyleyerek,” Bizler toplum olarak dayanışmayı seven insanlarız. Emet Belediyesi olarak “yalnız değilsiniz” derken, bizlerinde yalnız olmadığını görüyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız, belediyemiz aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyor. Bizlerde üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğimiz gibi, bu tür yardımları da kısa sürede yerlerine ulaştıracağız. Hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum" dedi.

(EFE)
Kaynak: İHA