Doğa Koruma Ve Milli Parklar Personeli Bilecik'i Gezdi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Bursa 2. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Orman ve Su İşleri Bilecik Şube Müdürü Nezir Ayhan ve beraberindeki heyet, Bilecik Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini ziyaret etti.

Doğa Koruma Ve Milli Parklar Personeli Bilecik'i Gezdi
Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik, Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Türkiye’nin ve bölgenin dört bir yanından konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Bursa 2. Bölge Müdürü Mustafa Bulut ve beraberindeki heyet, Bilecik Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini ziyaret ederek, Bilecik’in tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi aldı. Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce, Bursa 2. Bölge Müdürü Bulut ve beraberindeki heyeti ağırlayarak şehrin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi.

Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ni gezerek, bilgi alan Bölge Müdürü Bulut, Tarih Şeridinin çok değerli ve güzel bir eser olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce, Bilecik’in son dönemdeki büyümesi ve gelişmesine dikkat çeken Bulut’a, Belediye Başkanı Selim Yağcı adına çeşitli hediyeler taktim etti.
Kaynak: İHA