Belediye Meclis Toplantısında CHP'li Üyeye Anma

Belediye Meclis toplantısında geçirdiği beyin kanaması sonrası hayatını kaybeden Meclis Üyesi merhum İbrahim Bayram anıldı.

Belediye Meclis Toplantısında CHP'li Üyeye Anma
Belediye Meclis toplantısına başkanlık yapan Veli Şahin, hayatını kaybeden CHP’li İbrahim Bayram’ın iyi bir insan olduğunu söyledi.

Aylık gerçekleşen Belediye Meclis toplantında konuşan Veli Şahin, “Meclis toplantımızın farklı yönü CHP’li İbrahim Bayram arkadaşımızı kaybettik. 3 yıldır bizimle birlikte toplantılara katılıyordu. İnsan olarak bu acılara da göğüs germemiz gerekir. İçimizde acı yaşasa da matem bir süre sonra geçiyor” dedi.

3 yıl boyunca alınan her kara destek olan Bayram için rahmet dileyen Veli Şahin, “Bizlere düşen merhumun verdiği desteği yaşatmak ve unutmamak. Yerine gelen Hüseyin Bey geldi. Kalan görev süremizde de hep birlikte hizmet edeceğiz. Rabbim görev süremizde bizleri mahcup etmesin. Kalp kırmadan Kırşehir’e hizmet noktasında çalışma gayreti içerisinde olmalıyız.”diye konuştu.

Merhum Bayram’ın oturduğu masaya çiçek konulurken kendisine dualar edildi.

Merhum Meclis Üyesi İbrahim Bayram 24 Ocak tarihinde kalp krizi geçirmiş ve kaldırıldığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.
Kaynak: İHA