Başkan Yılmaz, Hasta Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, düzenli olarak gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bugün AİBÜ Tıp Fakültesi’nde tedavi gören hastaları da ziyaret etti.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta Perşembe günleri gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta da altı hastayı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Yılmaz’a bu haftaki ziyaretlerinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Timuçin Erem, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Taner Laçin, Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü İsa Özcan, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Seçkin Özgen, Bolu İl Sağlık Müdür Yardımcısı Tuncer Baştaş, Bolu Belediyesi kurum hekimi Gülsüm Öncü, AİBÜ Tıp Fakültesi Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı Songül Sorgu, AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyesi Emine Aydemir ve AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ da eşlik etti.

Ev ziyaretlerinin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören hastaları da unutmayan Yılmaz ve beraberindekiler, tüm hastalara acil şifalar diledi.
Kaynak: İHA