Balıkesir'de Otomobilin Dereye Devrilmesi

Derede kaybolan 4 yaşındaki çocuğun bulunması için çalışmalar sürüyor.

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu baba ve oğlunun öldüğü, annenin yaralandığı kazanın ardından kaybolan 4 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor.

Balat Köprüsü mevkisinde 26 Şubat'ta meydana gelen kaza sonrası derede kaybolan Uğur Deniz'in bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Bölgedeki kurtarma ekiplerine Ankara'dan gönderilen Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK) de katıldı.

Bu arada, arama çalışmaları sırasında kazada hayatını kaybeden baba Harun Deniz'e ait cep telefonu ve bir çanta bulundu.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.

Bahçavan, devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini belirterek, 'Küçük Uğur'un bir an evvel bulunması için tüm kurumlarımız teyakkuz halindedir. En son olarak arama çalışmalarımıza Ankara'dan JAK ekibi de katıldı. İnşallah bir an önce bulunur.' diye konuştu.

- Olay

Bursa'da oturan ve memleketi Dursunbey ilçesindeki yakınlarına, eşi Melek, çocukları Mustafa (8) ve Uğur ile birlikte giden Harun Deniz'in (33) kullandığı 10 VR 306 plakalı otomobil, Akyayla Mahallesi civarında yaklaşık 50 metre yükseklikten dereye yuvarlanmıştı.

Melek Deniz, dere yatağındaki otomobilin yakınında yaralı halde bulunmuştu. Arama çalışmalarını sürdüren güvenlik güçleri, sürücünün cesedini aracın yakınında, derede sürüklenen oğlu Mustafa'nın cansız bedenini de otomobilden yaklaşık 100 metre ileride bulmuştu. Ailenin küçük oğlu Uğur Deniz'e ise ulaşılamamıştı.
Kaynak: AA