Bakan Özlü 1000 Öğrenciye 1000 Tablet Dağıtım Törenine Katıldı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Düzce’ye gelerek Gümüşova ilçesinde öğrencilere tablet dağıtım törenine katıldı.

Bakan Özlü 1000 Öğrenciye 1000 Tablet Dağıtım Törenine Katıldı
Bakan Özlü ilk olarak Gümüşova Belediye Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Kaymakamı İsmail Sündük, Belediye Başkanı Ahmet Azap, ilçe ve belde belediye başkanları, teşkilat başkanları ve daire amirleri tarafından karşılanan Bakan Özlü’ye vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Ahmet Azap’tan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Özlü, daha sonra kapalı spor salonuna geçerek Gümüşova Belediyesi’nin ilçede okuyan bin öğrenci için hazırladığı bin adet tablet dağıtım törenine katıldı.

Gençler bizim geleceğimizdir, onların en iyi şartlarda eğitim görmesini arzu ediyor ve istiyoruz diyen Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, biz öğrencilerimize çağın gereksinimi olan tablet bilgisayarları hediye etmekten büyük onur ve gurur duyuyoruz. İnşallah öğrencilerimizin eğitimine bu şekilde bizim de bir katkımız olur diye konuştu.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı da Düzce’de eğitime verilen desteğin artmasını arzu ettiklerini belirterek, İnşallah bu güzel örneklerin sayısı çoğalır diye konuştu.

Öğrencilere tablet hediye eden Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap’a teşekkür eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ise öğrencilerimizin eğitimine büyük katkı sağlayacak olan bu projeyi hayata geçiren kıymetli başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Bu tabletler sayesinde çocuklarımız bilginin kaynağına çok daha kolay ulaşabilecekler. Emeği geçen herkesi kutluyor ve tebrik ediyorum dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Özlü öğrencilere Gümüşova Belediyesinin hediyesi olan tablet bilgisayarları takdim etti. Öğrencilerin mutluluğu ise yüzlerine yansıdı.

Cumayerinde iş merkezini inceledi, başkandan brifing aldı

Bakan Özlü daha sonra Cumayeri ilçesine geçerek ilçede yapımı devam eden iş merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Recep Tuna’dan bilgiler alan Bakan Özlü, İş Merkezinin en kısa zamanda ilçede hizmete girmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesi talimatı verdi.

Bakan Özlü İş Merkezinin ardından Belediye Başkanlığı’na geçerek bu kez ilçe genelinde yapılan yatırımlar, projeler, alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile ilgili Başkan Recep Tuna’dan detaylı bir bilgi aldı. Bakan Özlü’ye Düzce Valisi Zülkif Dağlı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir , Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, TSO Başkanı Fahri Çakır ve teşkilat üyeleri de program boyunca eşlik etti.
Kaynak: İHA