Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Bir termal otelin genel müdürü Ali Gümüşhan ve beraberindekiler Ankara'da AnadoluJet Başkanı Said Şamil Karakaş'ı ziyaret etti.

Ziyarette Gümüşhan'a, Afyonkarahisar'daki diğer termal otel genel müdürleri Cenker Yılmaz, Hamit Topaloğlu ve Nurettin Hancıoğlu eşlik etti.

Gümüşhan, ziyarette, Afyonkarahisar ve bölge turizmi için turizm saatlerinde Zafer Havalimanı'na Sabiha Gökçen'den Anadolu'yu bağlayan saatlerde yine Gaziantep'den Zafer Havalimanı'na uçuş yapılmasıyla ilgili taleplerini ilettiklerini kaydetti.

AnadoluJet yönetimiyle yapılan görüşmelerin notları üzerinden bir çalışma yapıp sonucu taraflarına bildireceklerini belirten Gümüşhan, 'Bölgemiz için faydalı bir görüşme oldu. İnşallah bu yapılan görüşmenin sonucu hem Afyonkarahisar için hem de AnadoluJet için faydalı olur.' ifadelerini kullandı.

- Yöresel yemek yarışması ödülleri belli oldu

Afyonkarahisar Belediyesi ile Kent Konseyi iş birliğiyle yapılacak yöresel yemek yarışmasında dereceye girecek yarışmacılara verilecek para ödülleri belirlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türk mutfağının ayrılmaz bir parçası olan Afyonkarahisar lezzetleri, yedincisi düzenlenecek yarışmayla tanıtılacak. Geleneksel hale gelen yarışmanın, lezzet durağında gerçekleştirileceği kaydedildi.

Yapılacak yarışmada, birincilere 750 lira, ikincilere 500 lira ve üçüncülere 250 lira ödül verilecek.

Kaynak: AA