Turgutlu'da Dost Eli Var

Turgutlu Belediyesinin sosyal sorumluluk hizmetleri arasında yer alan Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi’ne bir destek de Manisa Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri ve ailelerinden gelirken, Turgutlu Belediye Başkanı Şirin de okulu ziyaret ederek başta bölüm öğrencileri olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti.

Turgutlu'da Dost Eli Var
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti. Ziyaret sırasında okulun İnşaat bölümü öğrencileri ve aileleri tarafından Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi’ne gönderilmek üzere hazırlanan yaklaşık 10 koli kıyafet Başkan Şirin’e teslim edildi.

Öğrenciler ve aileleri adına konuşan İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Murat Aydın Şen, “Öğrencilerimiz ve aileleri tarafından Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi ile Aşevi ve Hayır Merkezinin çalışmalarını büyük bir beğeni ile takip ediyoruz. Bizler Turgutlu Belediye Başkanı Sayın Turgay Şirin öncülüğündeki bu güzel dayanışmaya destek olmak istedik. Şuanda merkezimize 10 koli yardım toplamış bulunmaktayız. Bu yardımlarımızı okul olarak her yıl tekrarlayacağız. İhtiyacı olanlara ulaşacağından şüphe duymadığımız merkezlerimize çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.



“Desteklerimiz devam edecek”

Turgutlu Meslek Yüksek Okulu Müdür Kenan Yalınız ise, “Bizler üniversite olarak sosyal sorumluluk projelerine son derece önem veriyoruz. Başta Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız olmak üzere onların önderliğindeki çalışmalara destek olmaya çalışıyoruz. Bu yardımlarda onların bir göstergesidir. Öğrencilerimize öğretmenlerimize projeye destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Bu desteklerimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.



“Halkımız adına sizleri kutluyorum”

Üniversite öğrencileri ve ailelerinin Dost Eli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi ile Aşevi ve Hayır Merkezi’ne verdiği destekten dolayı memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Turgay Şirin de, halk nezdinde büyük karşılık bulan projelerin desteklerle başarıya ulaştığını ifade etti.

Başkan Şirin, “Sosyal sorumluluk projelerimiz aynı havayı soluğumuz dostlarımız, kardeşlerimiz, öğrencilerimiz ve hemşehrilerimizin destekleri hizmet vermeye devam ediyor. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine, ailelerine ve öğretim görevlilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ne kadar anlamlı ki belirli bir süre ilçemizde ikamet ederek birer hemşehrimiz olan gençlerimiz Turgutlu ile iç içe yaşayarak, Turgutlulu yardıma muhtaç vatandaşımıza el uzatabiliyor. Bu noktada tüm gençlerimizi ayrıca kutluyor, kıymetli ailelerine sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bu birlik ve beraberliğimizin daha nice başarıları beraberinde getireceğine dair inancımla, yardımların ulaşacağı o güzel eller için herkesi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA