'Seddülbahir Yahya Çavuş' Adlı Tiyatro Oyunu Bozüyük'te Sahnelendi

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeni ile Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahnelenen “Seddülbahir Yahya Çavuş” adlı tiyatro oyunu izleyenleri duygulandırdı.

'Seddülbahir Yahya Çavuş' Adlı Tiyatro Oyunu Bozüyük'te Sahnelendi
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ve çok sayıda tiyatro sever izledi. Yaklaşık 80 dakika süren tiyatro oyununda Çanakkale’de yaşanan kahramanlıklar ve askerlerin hikâyeleri anlatılırken, askerlerin şehit olma sahneleri tüm izleyenleri duygulandırdı. “Seddülbahir Yahya Çavuş” adlı tiyatro oyunu oyuncuların başarılı performansları ile de göz doldururken oyunun sonunda tüm oyuncular uzun süre ayakta alkışlandı.

Oyunun ardından sahneye çıkan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, başarılı performanslarından dolayı tüm oyuncuları tebrik ederek, “Büyütüp o yaşa getirdikleri evlatlarını savaşta kaybetmek, onlardan ayrılmak hiçbir anne ve baba için kolay değil. Allah bu memlekete bir daha o günleri yaşatmasın. Bizlerin bu günlere gelmesinde emeği olan herkesi saygı ve minnetle anıyor, tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Daha sonra oyunculara plaketlerini takdim eden Başkan Bakıcı, salonda bulunanlara da göstermiş oldukları yoğun katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA