Nazilli Belediyesi Yol Hamlelerine Devam Ediyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Dallıca Mahallesi Eğrek Sokakta yapım çalışmaları başlayan yolda incelemelerde bulunarak, “Medeniyetin simgesi olan modern sağlam yollar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Nazilli Belediyesi Yol Hamlelerine Devam Ediyor
Nazilli Belediyesi Dallıca Mahallesi Eğrek sokakta yol genişletme çalışması yapılıyor. Nazilli Belediyesi tarafından temelleri atılan 6. Etap Nazkent Konutlarının yaklaşık 50 metre kadar altında kalan 220 metre uzunluğundaki yolda genişletme çalışmalarına başlandı. Görünümü ile modern, kullanımı ile sağlam bir yolun oluşturulacağı bu sokakta ön çalışma olarak stabilizesi yapıldı. 24 metre genişliğinde çift yönlü olarak yapılacak yolun ortasında refüj yer alacak. Orta refüj yeşillendirilerek yürüyüş yolu oluşturularak, spor fitnes aletleri konulacak.

24 metre genişliğinde 220 metre uzunluğundaki yapım çalışmaları Nazilli Belediyesi tarafından başlatılmış olan yolda incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Eldeki kısıtlı imkan ve olanaklara rağmen tüm mahallelerde hizmetlerin durmadığını ifade etti.

Başkan Haluk Alıcık; “Dallıca Mahallesi Eğrek sokakta yol genişletme çalışmasını başlattık. Neredeyse tüm mahallelerimizde yol yenileme ve yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Mahallenin gereksinimleri doğrultusunda ve vatandaşın talepleri doğrultusunda devam eden çalışmalarımızı sık sık kontrollerini yapıyorum. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz gereken önem ve özen ile şehrimize ve mahallelerimize modern yolları kazandırmaya devam ediyor. Medeniyetin simgesi olan modern sağlam yollar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA