Denizli'de 19 Yaşındaki Kız 7.Kattan İntihara Kalkıştı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesinde psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 19 yaşındaki G.D., apartmanın altı katlı binanın çatı katına çıkarak intihar etmek istedi. genç kızın ayakları aşağıya sarkması yürekleri ağza getirirken, polisin uzun uğraşları sonucunda genç kız kurtarıldı.

Denizli'de 19 Yaşındaki Kız 7.Kattan İntihara Kalkıştı
Edinilen bilgilere göre, saat 20.30 sıralarında Merkezefendi ilçesinde Akkonak Mahallesinde belirlenemeyen bir sebepten dolayı 19 yaşındaki G.D., apartmanın altı katlı binanın çatı katına çıkarak, intihara kalkıştı. Genç kızın bağırışlarını duyan komşuları ve mahalleli olayı hemen 112 Acil servisine haber verdi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Fatih Caddesinin bir kısmını trafiğe kapatırken, itfaiye ekipleri ise binanın yanına hava yastığı kurdu. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, genç kızı ikna etmek için uzun süre uğraştı. Ancak ikna olamayan genç kız, zaman zaman çevrede geçen vatandaşlara bağırarak hakaret etti, küfürler savurdu.

Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen G.D., binanın çatı katından ayakları aşağıya sarkması, yürekleri ağızlara getirdi. Polis ekiplerinin yaklaşık 2.5 saat ikna çabalarına rağmen inmeyen genç kızı polisler arkasından giderek almayı başardı. Ancak buna direnen G.D., kendini aşağıya doğru atmaya çalıştı. Tam o sırada çatıda bulunan polis ekipleri, kızı kollarından tutarak, G.D.’nin intihar etmesini engellemeyi başardı. Daha sonra sağlık ekipleri, genç kıza sakinleştirici iğne vurarak, polis eşliğinde aşağıya indirildi. Genç kız daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaynak: İHA