Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ataşehir’de Ordu İslamdağlı hemşehrileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ataşehir’de Ordu Fatsa İslamdağ Derneğinin bir restoranda düzenlediği sabah kahvaltısında hemşehrileriyle buluştu. İslamdağ Derneği Başkanı Ramazan Arık ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı kahvaltıya katılan Başkan Hazinedar, hemşehrileriyle birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltı sonrasında konuşan Başkan Hazinedar, hemşehrilerine birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, “Ailene, komşuna mahallene sahip çıkacaksın. Sonra şehrine, ilçene, semtine sahip çıkacaksın. Sonra iline sahip çıkacaksın. Öyle ya kendi bölgesine faydası olmayanın ülkesine faydası olur mu. Milliyetçilik kim ne derse desin her cuma namazında hutbede imam hatibimiz ne söyler, ananın babanın helalliğini alacaksın. Akrabaya iyiliği emreder. Birliğinizi gösterdiğiniz, yaşattığınız sürece, herkesle paylaştığınız sürece güçlü olursunuz” dedi.

Osmanlı’nın da, Türkiye Cumhuriyeti’nin de bizim tarihimiz olduğunu kaydeden Hazinedar, “Anamın babamın malını isterim, borcunu istemem. Miras hukukunda öyle bir şey yok. Biz büyük bir şanlı tarihin torunlarıyız. Günahıyla sevabıyla hepimiz Mondros Mütarekesi’ni imzalayan Vahdettin de bizim ecdadımız, Abdülhamit de. III. Selim de bizim ecdadımız, Yavuz Sultan Selim de. Bunların içinden kendi meşrebine göre padişah seçip, komutan seçip, ecdat seçip siyaset yapanlara Allah rızası için birlikte rahmet vardır, hepsi benimdir, tarih benim tarihimdir, tamamıyla gurur duyuyorum diye cevap vermelisiniz” diye konuştu.

Kaynak: İHA