Arkadaşını Öldürüp Toprağa Gömdü

Çorum’da tartıştığı arkadaşını tüfekle vurarak öldürdükten sonra cesedini toprağa gömen kişi yakalandı.

Arkadaşını Öldürüp Toprağa Gömdü
Olay, merkeze bağlı Beydilli köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, açık cezaevinde hükümlü bulunan Ünsal A. (37), üç gün önce izinli olarak çıktıktan sonra bir daha cezaevine dönmedi. Bunun üzerine yetkililer İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bilgi verdi.

Polis ve jandarma ekiplerince yapılan çalışmada Ünsal A.’nın iki gün önce otomobil galericiliği yapan arkadaşı Ümit Ş.’nin (32) aracında görüldüğü tespit edildi. Evli ve bir çocuk babası Ümit Ş.’nin de iki gündür evine dönmemesi üzerine ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunuldu. Ekiplerin arama çalışmalarında, merkeze bağlı Eskiköy yakınlarında bulunduğu bilgisine ulaşılan Ünsal A., jandarma ekiplerince yakalandı.

Gözaltına alınan Ünsal A.’nın, tartıştığı arkadaşı Ümit Ş.’yi tüfekle öldürerek, cesedini merkeze bağlı Beydilli köyü yakınlarındaki bir araziye gömdüğünü söylediği öğrenildi. Bunun üzerine cumhuriyet savcısının talimatı üzerine Beydilli köyü yakınlarındaki arazide kazı yapıldı. Ünsal A.’nın gösterdiği alanda yapılan kazı çalışmasında bulunan Ümit Ş.’nin cesedi, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ünsal A.’nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Kaynak: İHA