'Anayasa Değişikliği Her Doğan İçin Planlanmıştır'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına sunulacak anayasa değişikliğinin, her doğan için planlandığını belirtti.

Özkal, Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin uygulama otelinde düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, öğretmenliğin en kutsal mesleklerden biri olduğunu dile getirdi.

Anayasa değişikliği için 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının, Türkiye'nin hem yarınları için bir gereksinim olduğunu ifade eden Özkal, şunları kaydetti:

'Gelecekleri için çaba harcadığınız gençlerin; kavgalardan arınmış, güçlü ve lider bir ülkede yaşaması için daha hızlı ve güçlü bir yönetim sistemi artık bir ihtiyacın ötesinde bir zorunluluk haline gelmiştir.Referandum Türkiye’nin bugüne kadar gördüğü en önemli dönüm noktalarından biridir. Halk olarak pek çok kez seçim için sandık başına gittik ancak referandum sandığı tüm seçimlerin en önemlisi. Çünkü güzel ülkemizin geleceğini ilgilendiriyor.'

Özkal, anayasa değişikliğine karşı olan kesimlerin, vatandaşları yalan yanlış bilgilerle yanılttığını dile getirerek, 'Başbakanımız Binali Yıldırım’ın da dediği gibi anayasa değişikliği, 'Türkiye’deki her doğan' için planlanmıştır. Anayasa değişikliğiyle öğrencilerimizin hatta onların çocuklarının ve torunlarının da istikbalini, istiklalini, istikrarını ve refahını garantiye alıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA