Alman televizyonunda yeni skandal

Almanlar gazetelerinde, dergilerinde sayfalarca Türk düşmanlığı yaptı. Yetmedi bu düşmanlık televizyon kanallarına da taşındı. ZDF ve ARD’de yayınlanan çocuk programlarında Türkiye ve Tayyip Erdoğan hakkında kara propaganda yapıldı. FETÖ ve PKK üyeleri mağdur gösterildi..

Alman televizyonunda yeni skandal
Alman televizyonunda yeni skandal
Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı düşmanlıkta sınır tanımayan Alman medyası, şimdi de çocukların beynini yıkamaya başladı. Kamu televizyon kanalları ARD ve ZDF, ilkokul çağındaki çocuklar için hazırladığı programlarında Türkiye'yi karaladı, Erdoğan düşmanlığı yaptı. Yalanlarla donatılan ve çizgi karakterlerle yürütülen bu çirkin kampanyada Türk çocukları da kullanıldı. Logo adlı bu birkaç dakikalık programlarda Türk çocukları ile parklarda buluşan program sunucuları, önce Erdoğan'ı karaladı ardından çocuklara sorular yöneltti..

Alman televizyonunda yeni skandal

TEPEDEN TIRNAĞA YALAN...
Sözde çocukları bilgilendirmek adına ekrana getirilen bu iğrenç programlarda FETÖ'cüler mağdur gösterildi. Erdoğan'ın hiçbir neden yokken binlerce insanı hapse gönderdiğini anlatan programda PKK'nın da özgürlük savaşçıları olduğu belirtildi. Devlet tarafından Kürt halkının konuşmasına ve kendilerini ifade etmelerine izin verilmediği için PKK'nın mücadele ettiği yalanını anlatan program Türkiye'nin hiçbir şekilde demokratik olmadığından da bahsetti..

Alman televizyonunda yeni skandal

Programda ayrıca Türkiye ve Erdoğan'ın bu tutumları yüzünden Almanya'da miting izni verilmediği ve bu nedenle kendilerinin haklı olduğu anlatıldı. FETÖ ile mücadele de çarpıtılırken, Erdoğan karşıtı herkesin hapse atıldığı yalanı çocuklara defalarca aktarıldı. Çocukları için çizilen figürlerde FETÖ mensupları, PKK ve Almanlar masum ve iyi birer insan şeklinde resmedilirken Tayyip Erdoğan ve Türk politikacılar öfkeli ve kötü ifadelerle gösterildi..

Alman televizyonunda yeni skandal

TERBİYESİZLİK DİZ BOYU
Alman devlet televizyonu ZDF daha önce de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkında ahlaksızca yayınlar yapmıştı. Kendisine komedyen diyen Jan Böhmermann isimli adamın tamamen küfür ve hakaret içeren şiirini yayınlayan ZDF daha sonra bunun ifade özgürlüğü olduğunu savunmuştu. Alman mahkemeleri ise şiirin küfür ve hakaret içeren bölümlerinin kaldırılması gerektiğini söylemişti. Tüm bunlara rağmen ZDF ve Böhmermann Türk düşmanlığı sayesinde kendilerine bolca destekçi bulmuştu..

Alman televizyonunda yeni skandal

ZDF ve ARD'de yayınlanan programda PKK, özgürlük savaşçısı olarak anlatıldı. FETÖ'nün mağdur olduğu belirtilen çocuk programında Erdoğan'ın hem PKK hem FETÖ mensuplarını hapse attırdığı söylendi..