AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu

'Alman medyası bir süredir referandum sürecinde 'hayır' çıkması için akıl almaz iftiralar ve algı operasyonlarına imza atıyor. İftira dolu manşetlerinizin hepsine 16 Nisan’da cevap vereceğiz'

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 'Alman medyası bir süredir referandum sürecinde 'hayır' çıkması için akıl almaz iftiralar ve algı operasyonlarına imza atıyor. İftira dolu manşetlerinizin hepsine 16 Nisan’da cevap vereceğiz.' dedi.

Halk oylaması çalışmaları kapsamında Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde halka hitap eden Durmuşoğlu, Avrupa'da yaşanan olaylara dikkat çekti.

Durmuşoığlu, Avrupa'daki Türk vatandaşlarının devletinin ve hükümetinin arkasında durduğunu dile getirerek, 'Cumhurbaşkanımız diyor ki 'entegre olun. ama kimliğinizi kaybetmeyin.' Avrupa birinci kısma alkış tutuyor, ikinci kısma gelince, 'kimliğinizi, dilinizi kaybetmeyin' deyince, işte 'Erdoğan geldi yine Avrupa'daki Türkleri tahrik etti.' diye yaygara koparıyorlar. Avrupa'daki Türkiye'nin güçlenmesini istemiyorlar.” dedi.

Avrupa'nın terör örgütü PKK ve FETÖ'ye kucak açtığına işaret eden Durmuşoğlu, şunları kaydetti:

'Alman medyası bir süredir referandum sürecinde 'hayır' çıkması için akıl almaz iftiralar ve algı operasyonlarına imza atıyor. İftira dolu manşetlerinizin hepsine 16 Nisan’da cevap vereceğiz. Türk bakanlara konuşma izni vermeyenler, PKK'yı büyüttüler, beslediler. Onların kendi ülkelerinde para kaynakları oluşturmasına, haraç almasına müsaade ettiler. Bu da yetmezmiş gibi 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminden sonra Avrupa'ya kaçan FETÖ'cüleri de orada barındırıyorlar, sonra geliyorlar Türkiye'deki halk oylamasına müdahale ediyorlar. Ama şunun farkında değiller. Bizim milletimiz Hans’ın ağzına bakarak karar vermez, George’un ağzına bakarak karar vermez.'
Kaynak: AA