'11 İlçeye 11 Okul Projesi'

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından '11 İlçeye 11 Okul Projesi' kapsamında Hayrabolu ilçesinde Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulunun bahçesine yapılan Atatürk Spor Salonu, törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Büyükşehir Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hayrabolu ilçesinde derslik ihtiyacı olmadığı için okul yerine spor salonu yapılıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, büyükşehir belediye olarak bugüne kadar bir katrilyon yatırım yaptıklarını belirtti.

Tekirdağ için çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan Albayrak, 'Ben halkımıza bu tesisin hayırlı olmasını diliyorum. Üç yıldan beri Hayrabolu'da da çok büyük değişimler yaşandı. Bu değişimde Hayrabolu artık bir şehir görünümüme kavuşuyor. Bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi olarak da yapacağımız yatırımlarla 30 Mart 2019'da güzel bir Hayrabolu'yu ortaya çıkaracağız. Bizim en büyük düşüncemiz halka hizmet. Türkiye'de 30 büyükşehir içinde okul yapan tek büyükşehiriz.' ifadesinde bulundu.

Bundan mutluluk duyduklarına işaret eden Albayrak, şunları kaydetti:

'Tekirdağ'ın her geçen gün nüfusu artıyor ve bununla beraber sosyal ihtiyaçlar sağlık ihtiyaçları, eğitim ihtiyaçları ve diğer ihtiyaçları da artıyor. Bunun için de bize büyük görevler düşüyor. Çok kısa zamanda başladığımız 9 okulu teslim edeceğiz. Marmaraereğlisi ilçesinde ve Saray'daki okulun temelini atarak önümüzdeki yıl tüm okullarımızı teslim etmiş olacağız. Bu hizmetlerimiz devam edecek, vermiş olduğumuz tüm sözleri tüm projeleri hizmet süremiz içinde tamamlayacağız. Biz sadece hizmet için geldik. Kalan 2 yılda da hizmetlerimiz devam edecektir bu okulun hayırlı olmasını diliyorum.'

Kaynak: AA