TESKİ Çalışmaları Tamamlanıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak tarafından, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (TESK) çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir duyuru yapıldı.

TESKİ Çalışmaları Tamamlanıyor
Başkan Albayrak tarafından yapılan açıklamada, "2014 yılında Tekirdağ Belediyesi zamanında başlayan Tekirdağ merkez 1. ve 2. Kısım Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatları ile TESKİ Genel Müdürlüğünce ihale edilen Batı Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı söz verdiğimiz gibi Temmuz 2017 tarihinde tamamen bitecek. TESKİ Genel Müdürlüğünce ihale edilen Süleymanpaşa ilçesi Muhtelif Mahalleler İçme Suyu İnşaatı, Tekirdağ merkez 3. Kısım Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı, Barbaros ve Kumbağ Mahalleleri Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı, Kumbağ ve Doğu Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı imalatları ise, 2017 yılının Ekim ayında tamamlanacak" denildi.

Başkan Kadir Albayrak, “Altyapısı biten başta, Çınarlı Mahallesi Osman Kavrukoğlu, Tepe Değirmenler, 100.Yıl Mahallesi Uğur Mumcu ve Ekrem Tantı caddelerinin yol üst yapı çalışmaları 20 Mart 2017 tarihinde başlayacak. Bu caddelerden sonra Çınarlı Mahallesinden başlamak üzere yıl sonuna kadar otobüs, dolmuş güzergahları ile hastane, okul ve kamu binaları yolları öncelikli olmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Belediyesi ve TESKİ Genel Müdürlüğümüz işbirliği içinde tamamlanacak. Kentimizin geleceği için hoşgörüsünü ve desteğini esirgemeyen Süleymanpaşa halkına teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA