Şehit Polis İçin Tören Düzenlendi

Bitlis’teki trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Feyzullah Köse (26) için tören düzenlendi.

Şehit Polis İçin Tören Düzenlendi
Bitlis’te polislerin içinde bulunduğu hafif ticari aracın kar küreme aracıyla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Feyzullah Köse için tören düzenlendi.

Özel Harekat Şube Müdürlüğü önünde düzenlenen tören, yoğun kar yağışı altında yapıldı. Bitlis Vali Yardımcıları Kamil Güzel ve Murat Kütük ile İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gezer, kurum amirleri, polis memurları, korucular ve vatandaşların katıldığı tören, Feyzullah Köse’nin öz geçmişinin okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Bitlis Emniyet Müdürü Fatih Kaya, ölümün acı olduğunu ancak genç ölümlerin daha acı ve iç yakıcı olduğunu belirterek, "Acımız ve üzüntümüz büyük. Allah tekrarını göstermesin. Allah’ım bu acıları tekrar bizlere yaşatmasın. Bütün silah arkadaşlarımız gibi Feyzullah kardeşimizde buraya halkımızın canını, malını, namusunu korumak ve devletin bekasını sağlamak için gelmişti. Vazife yapıyordu. Malumunuz bugün 18 Mart. Çanakkale Şehitlerimizi Anma Haftası. İnşallah Rabbim onu da şehitler kervanına katar, mekanı cennet olur. Kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani tarafından cenaze namazının kıldırılması ve duaların okunmasının ardından Köse’nin cenazesi memleketi Malatya’nın Battalgazi ilçesine uğurlandı.
Kaynak: İHA