Sağlık Ve Sosyal Hizmet Çalışanları Kızılcahamam'da Toplandı

Sağlık-Sen Ankara 2 ve Ankara 6 No'lu şube başkanlıkları tarafından düzenlenen İl Divan Kurulu Toplantısı, Kızılcahamam'da gerçekleştirildi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye için 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının önemine işaret ederek, 'Bence bu, Türkiye'nin kader oylamasıdır.' dedi.

Sonucun 'hayır' olarak çıkmasını hiçbir şekilde düşünmek istemediğini dile getiren Kuzu, şöyle konuştu:

'Hayır çıkması, Türkiye için ciddi bir fırsatın kaçırılmasıdır. Türkiye'nin eski yıllardaki koalisyon dönemine dönmesi, o rezillikleri tekrar yaşaması, iki başlılıktan doğan sıkıntıları yaşamasıdır. İstikrarsızlığın geri gelmesidir, terörle mücadelede sıkıntıların az da olsa ortaya çıkmasıdır. Tersi olursa hem ekonomik hem siyasi alanda hem de sosyal alanda yeni bir takım adımlar atılmasının önü, gençlerin önü çok ciddi olarak açılacaktır. Bu modele mutlaka 'Evet' dememiz gerekiyor.'

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu da 18 Mart Çanakkale ruhunun 15 Temmuz'da yaşadığını söyledi. Gündoğdu, '16 Nisan'da yapılacak referandum için sizlerin yanına 'Evet' deyin diye gelmedim, etrafınızdaki insanları da evete getirin diye geldim.' diye konuştu.

Programa, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de katıldı.

Kaynak: AA