Pazarlar, Şehitler İçin Sabah Namazında Buluştu

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zafer’inin 102. Yılı dolayısıyla İlçe Müftülüğü tarafından “Şehitlerimizle sabah namazında buluşalım” programı düzenlendi.

Pazarlar, Şehitler İçin Sabah Namazında Buluştu
Pazarlar İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zafer’inin 102. Yılı dolayısı ile Yeni camide sabah namazının ardından Şehitlerin ruhu için Kuran’ı Kerim okudu, tekbirler, tehliller, salat-ü selamlar getirilerek, kasideler ve okunan onlarca hatimlerin duası yapılarak ruhları şad edildi.

Sabah namazından sonra cemaate İlçe Müftülüğü tarafından kahvaltı ikramında bulunuldu

Bu konuda açıklama yapan İlçe Müftüsü Mustafa Türköz, "Aziz Türk milletinin asil evlatları, 102 yıl önce 7’den 70’e gözünü kırpmadan canını, kanını, malını feda ederek Türk milletinin kurtuluş ışığı olan ve tarihi yeniden yazan Çanakkale şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Şehitlerimiz için düzenlenen programda Kuran’ı Kerim okundu, tekbirler, tehliller, salat-ü selamlar getirildi, kasideler ve okunan yüzlerce hatimlerin duası yapıldı" dedi.

İlçe Müftülüğünün hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Zafer’inin 102. yılı programına İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İlçe Müftüsü Mustafa Türköz, din görevlileri,öğretmenler, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

(MB-EFE)
Kaynak: İHA