MST İş Ve Tarım Makinaları, Kayseri Tarım Fuarı'ndaydı

SANKO Holding şirketlerinden MST İş ve Tarım Makinaları, Kayseri Tarım ve Hayvancılık, Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları Tarım Fuarı’nda, yeni 6 Plus serisi bekoloder (kazıcı yükleyici) ve telehandler (teleskopik forklift) sergiledi.

MST İş Ve Tarım Makinaları, Kayseri Tarım Fuarı'ndaydı


MST İş ve Tarım Makinaları, Gaziantep’teki modern üretim tesislerinde, özellikle iş makinası operatörlerinin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği bekoloder ve 7 metre erişim mesafesi olan telehandleri Kayseri bölgesindeki hedef kitlesi ile buluşturdu.

MST İş ve Tarım Makinaları Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı, bekoloderde, operatör istek ve beklentilerine yanıt verecek şekilde tasarlanan arka joysticklerin, operatörlere hassasiyet gerektiren kazı, kaldırma, indirme gibi işlerde kolay kontrol imkanı sağladığını söyledi.



Karlı, bunun yanı sıra, üzerindeki özel amortisör sistemi ile birbirinden bağımsız olarak ayarlanabilen joystick konsollarının, operatörün istediği konumda sabitlenerek; daha ergonomik bir çalışma ortamı oluşturulmasına katkıda bulunduğunu kaydetti.



MST 6 Plus bekoloderde kullanılan, yenilenmiş klima ve kalorifer sistemi sayesinde sıcak ve soğuk havalarda kabin içerisindeki ısının operatörün istediği dereceye getirilebildiğini belirten Karlı, “Operatör konforunun yüksek seviyede hissedilebilmesi için havalı süspansiyonlu operatör koltuğu standart olarak sunuluyor, uzun ve yorucu çalışma sürelerinin operatör üzerindeki olumsuz etkileri en aza indiriliyor” dedi.



Karlı, Kayseri Tarım Fuarı’nda sergilenen MST bekloloderin ağır şartlara göre tasarlanan güçlü ön bom yapısı, en zorlu koşullarda bile güvenli bir operasyon imkanı sunarken, tüm modellerde standart olarak sunulan 1,2 m³ kapasiteye sahip 6 işlevli yükleme kovası ile rakiplerine oranla her kepçede daha fazla malzeme yükleme verimliliği sağladığına dikkati çekti.

MST’nin, Türkiye’nin tek telehandler üreticisi olarak 7 metreden 17 metreye kadar 7 çeşit modelde yük kaldırabilen telehandler ve 1.6 ton ile 5.5 ton arasında 5 ayrı modelde mini ekskavatörü Gaziantep’teki fabrikasında üreterek, yurtiçi ve yurtdışına satışını gerçekleştirdiğine vurgu yapan Karlı, “MST marka iş ve tarım makinaları sektöründe Türkiye’nin gözbebekleridir” diye konuştu.

Kaynak: İHA