MHP'li Akçay, Gördes'te 'Evet' İstedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, milli birlik ve beraberlik için anayasa halk oylamasında ’evet’ diyeceklerini söyledi.

MHP'li Akçay, Gördes'te 'Evet' İstedi
MHP Gördes İlçe Teşkilatı tarafından 16 Nisan tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gördes Belediye Kültür Sarayı’nda yapılan toplantıya, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti’li Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP’li meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantında bir konuşma yapan MHP’li Erkan Akçay, Türk milletinin hafızasının iyi olduğunu belirterek, "Biz zaferleri ve felaketli günleri hafızamızdan silemiyoruz. Bugünkü toplanmamızın nedeni bu yakın tarihteki olaylarla ilgili hafızamızı tazelemek olacaktır. Biz mili birlik ve beraberlik için ’evet’ diyoruz. Bizim parti olarak savunduğunuz şey, ülkenin bekası, cumhuriyetin idaresi, milli mutabakatın kolay sağlanması, Misak-ı Milli sınırlarımızın korunması, terörün ülkemizden temizlenmesi, dış güvenliğin sağlanması, iç güvenliğinin sağlanması anayasa değişikliği ile daha kolay bir hale geleceğine inandığımız için ‘evet’ diyoruz. Son zamanlarda biliyorsunuz gerek içeride gerek dışarıda yaşanan gelişmeler ülkemizi zaman zaman sıkıntılı durumlara sokmuştur. En son 15 Temmuz hadisesi milletimizi üzmüştür. Böyle bir tehlikeli hareketin ülkemizde vuku bulması birçok ülkeyi sevindirmiştir. Ülkemizin bölünüp parçalanması için hevesle çalışan kesimler var. Bu kesimlere fırsat vermemek için milli birlik beraberliğimizin çok güçlü olmasına gerektiğine inanmak için bu kampanya da ‘Evet’ diyeceğiz. Bizim çizgimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin çizgisidir” dedi.

Toplantı soru cevap bölümünün ardından sona erdi.
Kaynak: İHA