Kaymakam Kırlı, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Muş’un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, merkez camide şehitler için verilen mevlid sonrası, çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Kaymakam Kırlı, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti
Malazgirt kaymakamı Soner Kırlı,yoğun programlarından fırsat buldukça esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar ile birlikte ilçe merkezinde seyyar satıcılar ve çarşı esnafını ziyaret eden Kaymakam Kırlı, hayırlı işler dileğinde bulundu. Çarşı esnafı ile sohbet eden, sorunlarını dinleyen Kaymakam Kırlı, “Hem ilçe kaymakamı hem de belediye başkan vekili olarak görev yaptığımız için haliyle işlerimiz çok yoğun oluyor. Çok şükür bu yoğunluk tatlı bir yoğunluk. Biz hiçbir zaman vatandaşlarımız için çalışmaktan yorulmadık ve bıkmadık. Vatandaşımıza hizmet etmek her zaman ilk önceliğimiz olmuştur. İşlerimizin yoğunluğundan zaman zaman böyle esnaf ziyaretlerinde bulunuyorum. Bugün de seyyar esnafımızı ziyaret ettik. Dert ve sıkıntılarını dinledik. İlçemizdeki vatandaşlarımız rahat olsun. Bu ilkbaharda hiç yapılmamış hizmetler tek tek yapılacaktır. Şuan ilçemizdeki ilk önceliğimiz alt yapı olacaktır. Alt yapı işlerimiz bitince, ilçe merkezimizdeki yollarımızın sıcak asfalt işlerine başlayacağız. Vatandaşlarımıza buradan sesleniyorum. çok kısa zaman içinde ilçemizin çöp sorunu diye bir şey kalmayacak" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, “İlçe kaymakamız ve belediye başkan vekilimize sorun ve sıkıntılarımızı anlattık. Sağ olsun kaymakamız bizi dinleyerek yapılması gerekenleri ve yapılacak hizmetleri bizlere anlattı. Kaymakamız ve belediye başkan vekilimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. İlçemiz için bu yıl içinde yapacakları projeleri sabırsızlıkla bekliyoruz" şeklinde konuştular.

Kaymakam Kırlı ve beraberindeki heyet daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek çay içtiler.
Kaynak: İHA