Karşıyakalı Tiyatrocular Bozcaada'yı Büyüledi

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde tiyatroseverlerle buluştu. Çocuk ve yetişkinlere yönelik iki ayrı oyun sergileyen topluluk, Ada halkından tam not aldı.

Karşıyakalı Tiyatrocular Bozcaada'yı Büyüledi
Her sezon sahneye koyduğu oyunlarla Karşıyakalılara tiyatro şöleni sunan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, ilçe dışından gelen davetleri de yanıtsız bırakmıyor. Karşıyaka’nın kardeş kenti Bozcaada Belediyesi tarafından ‘Adada Tiyatro Var’ sloganıyla düzenlenen etkinliklere katılan topluluk, büyük ilgiyle karşılandı.

İki oyun sergilendi

Karşıyakalı tiyatrocular, gündüz Bozcaadalı çocuklar için ‘Çizmeli Kedi’, akşam da yetişkinler için ‘Arapsaçı’ oyunlarını sahneye taşıdı. Gösterilerde salon tamamen dolarken, izleyiciler başarılı sanatçıları ayakta alkışladı.

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Zekeriya Hocalar’a teşekkür plaketi takdim eden Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz “Davetimiz üzerine gelip bizlere oyunlarını sergileyen Karşıyaka Belediye Tiyatrosu oyuncularına ve bu imkanı sağlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a halkımız adına teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA