Kaman'da Kariyer Günleri

Kırşehir'in Kaman ilçesinde, 'Kariyer Günü' etkinliği düzenlendi.

Kaman Altuncan Hatun Kız Yurdunda, Kaman Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından düzenlenen 'Kariyer Günü' etkinliğine katılan AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, o dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan ile tanışarak yol arkadaşlığına başladığını söyledi.

Bugünün gençlerinin ileride ülkeyi yönetecek kişiler olabileceklerini vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:

'Bizler okul çağında hiç görmediğimiz yerlere gidip eğitimimizi tamamladıktan sonra memleketimize dönerek çeşitli görevlerde bulunup toplumumuz için hizmetler ettik. İstanbul’da bulunduğum yıllarda o dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan ile tanışıp yol arkadaşlığımız başladı. O dönem için hayal olarak görülen birçok projeye imza attık. O projeleri hazırlarken bilmeden bugünün temelini hazırlamış olduk. Hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için hem de benim için güzel tecrübeler oldu. Bizler kendimize belirlediğimiz hedefleri bir bir tamamlayarak bu günlere geldik. Sizlerin de hedefi olsun, hedefi olmayanın geleceği olmaz. Ülkemiz için, insanlık için güzel şeyler yapmayı hedef seçmelisiniz.'

Kaman’a yapılacak projeleri de anlatan Arslan, mevcut 500 kişilik yurt binasına ek olarak 300 kişilik yeni bir yurt yapılması, kapalı spor salonu ve üniversiteye yeni bölümler açılması çalışmalarının sürdüğünün bilgisini verdi.

Arslan, etkinlikte masa tenisi turnuvasında dereceye giren Ebru Bakır, Gül Arslan, Özlen Çaydaşı'na ödüllerini verdi.

Etkinliğe, AK Parti Kaman İlçe Başkanı Necati Çolak, Kırşehir KYK İl Müdürü Faruk Şahin, kamu kurumlarının müdürleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Kaynak: AA