Gençler Yavaş Yavaş Ölüyor

Çorlu’da son günlerde artış gösteren uyuşturucu komasına giren gençler kendilerinden geçip sokaklarda sızıyorlar. Vatandaşları tedirgin eden gençler, girdikleri komadan çıkınca hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ediyor.

Gençler Yavaş Yavaş Ölüyor
Çorlu’da şehrin ana caddelerinde, işlek meydanlarında sık sık görülmeye başlanana uyuşturucu içen şahıslar artık halkı tedirgin etmeye başladı.

Uyuşturucu komasına giren gençlerin utanç verici görüntüleri ise her defasında objektiflere yansıyor.

Sporcuların geldiği yerde uyuşturucu komasına girdiler

Uyuşturucu kullanan iki şahıs Çorlu General Basri Saran Stadyumu ve Çorlu Kapalı Spor Salonu çevresinde komaya girince onlarca sporcuya korku dolu anlar yaşattı. Spor yapmak için spor salonuna gelen gençlerin gözü önünde yere yığılan iki şahıs dakikalarca hareketsiz yattı. 112 ve 155 telefonlarından yardım isteyen Çorlu Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevlileri, uyuşturucu komasına giren şahısların spor yapmaya gelen gençlere herhangi bir şey yapmaması içinde sporcuları uzaklaştırarak salonun içerisine soktular.

Sağlık ve polis ekipleri ayılttı

112 Acil Servis ve polis ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından yerde hareketsiz, baygın halde yatan gençlere müdahalede bulunuldu. Komaya giren iki şahsın yarı çıplak halleri görenleri şaşırttı. Baygın haldeki iki genci kendilerine getiren sağlık görevlileri, uyuşturucu komasına giren iki genci ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne götürmek istedi.

Ayılan iki genç karşılarında 112 sağlık ekipleri ile polis ekiplerini görünce Çorlu Devlet Hastanesi’ne gitmeyi reddettiler. Polis ekiplerinden kaçmaya başlayan iki genç, Çorlu Kapalı Spor Salon’unun bahçesinden kaçarak uzaklaştılar.
Kaynak: İHA