Bombalı Eylemde Kullanması Planlanan Araç Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Mardin Mazıdağı’nda, güvenlik güçleri tarafından icra edilen aramada, bombalı araçla saldırı eylemlerinde kullanılmak üzere gasp edilmiş sahte plakalı bir araç ele geçirildiğini açıkladı.

Bombalı Eylemde Kullanması Planlanan Araç Ele Geçirildi
TSK’dan yapılan açıklamaya göre, Tunceli Ovacık’ta, güvenlik güçleri tarafından icra edilen operasyonda, iki Kalaşnikof piyade tüfeği, 31 adet Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, bir adet Yaesu telsizi, bir adet polis kıyafeti, 100 metre çelik halat, bir adet kamera, bir adet elektronik devre kutusu ve çok sayıda muhtelif yaşam malzemesi ele geçirilmiş, tespit edilen bir el yapımı patlayıcı imha edildi.

Suriye’de, PYD/YPG/SDF/PKK kontrolündeki sözde Kamışlı Kanton bölgesinden kaçan bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, Mardin/Kızıltepe’de hudut birliklerimize teslim oldu.

Mardin Mazıdağı’nda, güvenlik güçleri tarafından icra edilen aramada, bombalı araçla saldırı eylemlerinde kullanılmak üzere gasp edilmiş sahte plakalı bir araç ele geçirildi.

Batman Merkez’de, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında, bir Kalaşnikof piyade tüfeği ve şarjörü ele geçirildi.

Kaynak: İHA