Başkan Yazgı, Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı halk oylaması için Pınar Mahallesi’nde hanımlarla bir toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Yazgı, Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor
Toplantıya, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Başkan Yazgı, 16 Nisan’da yapılacak referandumun önemli olduğunu vurgulayarak, "Sizler de biliyorsunuz, bu maddelerin içerisinde en önemli şeylerden bir tanesi 5 seneden 5 seneye seçim olacak. Bu birincisi, ikincisi koalisyon diye bir şey artık olmayacak. Bundan sonra bir tane sorumlu olacak, Cumhurbaşkanı onu seçeceğiz. Vekillerimizi seçeceğiz. 16.Nisan’da evet dediğimizde çok daha güzel bir ülkeyle hep beraber devam edeceğiz” dedi.

Pınar Mahallesi sakinlerine belediye hizmetlerini de anlatan Başkan Yazgı, tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da halkın 16 Nisan’da evet diyeceğine inandıklarını belirterek, vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Yazgı, toplantı sonrası çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Ardından da vatandaşların evlerini ziyaret ederek sohbet etti.
Kaynak: İHA