Başkan Yağcı'nın Hastane Ziyareti

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Devlet Hastanesi’nde yatan tüm hastaları ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Başkan Yağcı'nın Hastane Ziyareti
Eşi Fatma Yağcı ile birlikte hastanenin tüm bölümlerinde yatan hastaları ziyaret eden Başkan Yağcı, çocuklara da çeşitli oyuncaklar verdi. Bilecik Devlet HastanesiBaşhekimi Uzman Dr. Hüseyin Üçkardeş’in de hazır bulunduğu ziyarette yeni doğan bölümünde bulunan hasta ve yakınlarıyla da görüşen Başkan Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, ailelere bebek bakım setleri hediye etti. Yaşlı hastalarla sohbet eden Başkan Selim Yağcı, hastalara acil şifalar diledi. Hastalara çeşitli konularda tavsiyelerde bulunan Başkan Selim Yağcı, hastaların çok iyi şartlarda bakım ve tedavi gördüğünü kaydetti.

Devletin ve hükümetin her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşın yanında olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaşların ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.

Yapılan ziyaretten dolayı son derece memnun olduklarını dile getiren hasta ve hasta yakınları ise, Başkan Yağcı’ya teşekkür etti.
Kaynak: İHA