Başkan Acehan Gençlerle Buluştu

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Selim Cerrah, gençlerle bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi hakkında bilgi verdi.

Çubuk Parkı'nda bulunan belediyeye ait Park Izgara'da AK Parti ilçe Gençlik Kolları üyesi gençlerle bir araya geldiği toplantıda konuşan Cerrah, yeni anayasa ile gençlere büyük görevler verildiğini söyledi.

Yeni anayasaya daha fazla gençlerin sahip çıkması gerektiğine işaret eden Cerrah, 'Gençler olarak sizlere verilen bu görev ve yetkileri arkadaşlarınıza en iyi şekilde bıkmadan usanmadan anlatmanız gerekmektedir.' dedi.

Türk gencinin Çanakkale Zaferi'nden sonra 15 Temmuz'da gösterdiği başarının önemini anlatan Cerrah, 'Bu toplumun yeniden bir dirilişe ihtiyacı var. Bunu da gerçekleştirecek olan gençlerin, yani sizlerin ruhu ve kalbidir. Yeni anayasa ile de bu konuda sizlerin önü açılıyor. Gençler el ele verip birlikte çalışırsa o güzel günleri hep birlikte göreceğimizden hiç şüpheniz olmasın.' ifadelerini kullandı.

Cerrah, konuşmasında Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gençlerle yönelik yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Başkan Acehan ise gençleri spora yönlendirmek için birçok çalışma yaptıklarını söyledi.

Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Acehan, AK Parti anlayışının da her zaman bu doğrultuda hareket ettiğini aktararak, 'Nasıl AK Parti iktidarı gençlere her zaman önem veriyorsa biz de yerel yönetim olarak her zaman aynı anlayışa hareket ettik. İlçemizde belediyemiz bünyesinde gençlik ve spor kulübü kurduk. Burada 5 branşta gençlerimize eğitim veriyoruz. Spora gönül veren geçlerimiz önemli başarılarda elde etmeye başladı. Biz istiyoruz ki her gencimiz en az bir spor dalıyla ilgilensin. Hem sağlıklı hem de eğitimli gençlerimiz olsun.' diye konuştu.

AK Parti Çubuk ilçe Başkanı Baki Demirbaş, AK Parti ilçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Doğan ve partililerin katıldığı program hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: AA